+0 - 0  by /0 comments

Dos veïns avalen que l’agent no va tenir contacte físic amb l’home que va morir a Salou

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha afirmat que no hi va haver cap contacte físic entre l’home senegalès mort i els Mossos d’Esquadra durant l’operació policial contra el “top manta” a Salou. Jané ha comparegut aquest dimecres per donar explicacions sobre els fets de Salou i ha explicat que va ser una agent dels Mossos qui es va acostar a la víctima després d’entrar al domicili i va cridar-li l’alto, sense que en cap moment hi hagués cap interacció física que pogués provocar el fatal desenllaç. “No hi va haver cap contacte físic i la víctima es va precipitar per un balcó de l’habitació que tenia sortida directa”.

Jané ha explicat que hi ha el testimoni de dos veïns que eren a la plaça en el moment dels fets, que corroboren aquesta versió. I ha apuntat que -sense que això confirmi res- en un altre domicili escorcollat, situat al carrer Venus, una persona es va despenjar d’un segon pis per una finestra corredissa. El conseller ha dit que la por o el nerviosisme per l’actuació policial podrien estar al darrere d’una reacció així, tot i el perill evident que comporta.

El comissari en cap dels Mossos, Josep Lluís Trapero, ha detallat que l’agent va veure que al manter li relliscaven les mans en el moment d’intentar despenjar-se al pis de baix per un tendal que va acabar cedint.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *